Over Ascento: We zijn een specialist op het vlak van human resources. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise hebben we de ambitie een waardevolle partner te zijn voor onze klanten, kandidaten en freelancers.

Voor bedrijven

Of u nu in de publieke, de non-profit- of de private sector actief bent, onze experts in talent mobility vertrekken van een totaalbenadering: talent aantrekken, behouden, ontwikkelen, oriënteren en heroriënteren lopen in elkaar over. 

Op die manier streven we ernaar om elk talent binnen de onderneming op zijn/haar maximale toegevoegde waarde in te zetten. Met meer dan 35 jaar ervaring vinden we voor elke organisatie en elke situatie een passende HR-oplossing.

Ondersteun mijn organisatie

Voor kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe job, heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding, executive career coaching of ben je net ontslagen en wens je outplacementbegeleiding? Onze consultants helpen je om je talenten te (her)ontdekken en staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Bij Ascento hebben we meer dan 35 jaar ervaring in hr-consulting. We kennen de arbeidsmarkt dan ook door en door. We weten hoe het eraan toegaat bij de personeelsafdeling van bedrijven, hebben een uitgebreid netwerk en weten hoe recruiters denken. Onze ervaren experts helpen je graag om je loopbaan een nieuwe wending te geven.

Neem je loopbaan in handen

esf_banner_homepage