Blog

“De maatschappelijke meerwaarde die ik door mijn job kan bieden, is mijn motivatie om me elke dag opnieuw te smijten”

Dit is Kristof Heremans, HR Consultant bij Ascento Antwerpen. Kristof is energized by… motivation. “De maatschappelijke meerwaarde die ik door mijn job kan bieden, is mijn motivatie om me elke dag opnieuw te smijten.” Lees mee en ontdek wat de job als HR consultant bij Ascento zo interessant maakt.

Kristof - HR Consultant bij Ascento

Doorgroeimogelijkheden

Kristof vindt in zijn functie als HR Consultant de nodige uitdaging en doorgroeimogelijkheden. “Ik ben een ambitieus persoon en ben in een job steeds op zoek naar manieren om door te groeien. In deze fase van mijn professionele carrière sta ik wel open voor een uitdaging. Daarom is mijn functie perfect. Ik bouw mijn expertise verder uit door samen te werken met collega’s die al heel wat ervaring hebben.”

Samenwerken leidt tot de beste oplossingen

Samenwerken is waar het volgens Kristof om draait. “De antwoorden op bepaalde prangende vragen vind je vandaag niet meer alleen. Je werkt samen met een team van mensen met verschillende ideeën, ervaringsniveaus en functies. Binnen Ascento leidt dat vaak tot betere oplossingen. Dit moedig ik zeker aan.”

Maatschappelijke meerwaarde

In deze functie vindt Kristof elke dag opnieuw de motivatie om zich te smijten omdat hij echt het verschil kan maken voor iemand. “De maatschappelijke meerwaarde die ik door mijn job kan bieden, is een van de redenen om me elke dag opnieuw te smijten. Je helpt mensen die uit een ontslag komen, terug op de arbeidsmarkt. Je maakt zo een enorm verschil in hun leven. De dankbaarheid die je ervoor terugkrijgt is groot en dat geeft me energie.”

Een carrière starten bij Ascento

Werken voor Ascento, dat betekent werken voor een ervaren specialist in de HR-wereld, een werkgever die zichzelf continu wil verbeteren en investeert in de groei van alle medewerkers.