Blog

Change management: schakel een interim manager in.

De Covid – 19 pandemie heeft wereldwijd een enorme impact op mens en economie. Bijgevolg is de kans groot dat deze pandemie een impact heeft op uw organisatie. Nu bedrijven terug opstarten, is het een goed moment om het heft in handen te nemen en de toekomst proactief voor te bereiden. Onze wereld, economische toestand, werkzaamheidsgraad, afzetmarkten,… zullen in de toekomst alvast anders zijn. Dat staat vast.

Het is heel waarschijnlijk dat volgende vragen zich opdringen: wat behouden we? wat veranderen we? Welk pad verlaten we? Hoe (her)oriënteren we ons? Hoe houden we onze medewerkers aan boord? Hoe houden we de connectie? In welke vormen van werken zien we onze toekomst? Wat als er geen andere weg is dan ontslag?,…

Nood aan tijdelijke versterking voor uw HR afdeling

Heeft u baat bij tijdelijke versterking om een antwoord te vinden op al die vragen? Kijkt u uit naar een strategisch of operationeel manager die u door deze storm naar een duurzame toekomst leidt?

U staat er niet alleen voor. Onze change managers, behorend tot de Ascento community, staan voor u klaar. Wij connecteren de best passende profielen met uw specifieke vragen en noden binnen het afgesproken tijdskader. Deze noden zijn vaak heel divers of specifiek van aard. Het kan gaan om strategische veranderingen, operationele veranderingen, technologische veranderingen, marktveranderingen, … Belangrijk is dat wij passend en op maat inspelen op uw vraag.

Uiteraard kan Ascento HR Interim management ook uw partner zijn voor andere profielen dan enkel change managers. Moet uw recruitment terug op gang getrokken worden of de uitgestelde HR-projecten opgepikt?

Ascento HR Interim Management is een specialist inzake diverse HR profielen, van payroll over recruitment tot change.

De rekrutering van uw HR-professional verloopt grondig. Want een tijdelijke medewerker moet meteen passen in uw bedrijfscultuur. De combinatie van een breed netwerk en een uitgebreide screening levert enorme tijdswinst op. Onze interim managers hebben hun sporen reeds verdiend. Zo bieden we u een kwaliteitsgarantie.

Bovendien kan u, als HR-professional terugvallen op de expertise en het netwerk van Ascento. Zo verrijkt u uw bedrijf twee keer: met de individuele ervaring van uw professional én met de gebundelde kennis van Ascento.

Heeft u vragen over onze aanpak of wenst u een interim manager in te schakelen via Ascento? Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op.


Contactformulier