Blog

Job: Account Manager Events & Audiovisuals

Ben jij energiek, creatief en neem je graag het initiatief? Breng je onze spirit over naar onze klanten (die ons in veel gevallen al goed kennen) maar ben je ook een echte hunter die gretig op jacht gaat naar prospects? Geef jij samen met onze event producers vragen van klanten trefzeker vorm over een bedrijfsfilm of een event? En maak jij je klant vervolgens met een verrassende, creatieve presentatie helemaal enthousiast? Wel, daarmee begint het pas. Want ook marketing- & communicatie maakt ook deel uit van je takenpakket, want samen met jou gaan we Sylvester Production extra op de onlinekaart zetten. En wist je wel hoe vlot je hier kunt doorgroeien?

 

Wie jij bent

Je hebt minstens een bachelordiploma en enkele jaren ervaring als account.  Ervaring met B2B-accountmanagement is een absolute troef, feeling met de sector een groot pluspunt. Je hebt uitstraling, bent hands-on, proactief, sociaal, spontaan, energiek en een overtuigde teamplayer. Met online (seo, sea, adwords…) ben je vertrouwd, social media zijn je tweede thuis. Je bent mondeling vaardig en hebt sprankelend overtuigende presentatieskills. Bovendien beheers je vlot Nederlands, Frans en Engels.

Wat jij krijgt

Bovenop je schitterende collega's krijg je een open werksfeer, vlakke organisatiestructuur en ruimte voor je geweldige ideeën cadeau. Natuurlijk bieden we je ook een fulltime job, marktconform loon, bedrijfswagen, maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering (na 1 jaar). Reken niet op een 9-to-5 job, wel op veel support voor jouw enthousiaste aanpak, proactiviteit en initiatief.

Over Sylvester Productions

Sylvester Productions is een productiehuis voor audiovisuele producties en live events. Anders gezegd: onze core business is verhalen vertellen - storytelling dus. In de televisiewereld en de eventsector zijn we één van de langst bestaande productiehuizen. Op alle terreinen zijn we denkers, doeners en durvers die concepten bedenken voor tv-programma's, videoproducties, events en live communication. Dat maakt dat je hier terecht komt in een jonge, dynamische organisatie die de toekomst helemaal ziet zitten

Over Ascento

Bij Ascento versterken we het HR-beleid van organisaties via talent mobility. Dankzij onze totaalbenadering vinden we de perfecte match tussen de noden van organisaties enerzijds en de behoeften van medewerkers anderzijds. Van rekrutering en selectie over behoud en ontwikkeling tot uitstroom van talent. Wij vertrekken steeds van het talent van elk individu (m/v).

Contactgegevens Ascento Hasselt

Contactpersoon: Liva Kuipers    
Email: hasselt@ascento.be
Tel: 011 30 14 70

Adres: Kempische Steenweg 297 bus 1, 3500 Hasselt