Blog

Job: Algemeen Directeur

Aralea is een flexibel en innovatief maatwerkbedrijf, gelegen in Brasschaat en biedt tewerkstelling aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met buitenwerk als core business zijn er dagelijks meer dan 250 medewerkers actief in groenonderhoud, in alle soorten verhardingswerken en is er binnen de werking ook een kinderboerderij, genaamd Mikerf.

Voor de klanten (B2B, lokale besturen en ook particulieren) is Aralea een partner met een aanbod gebaseerd op service, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als directeur kom je terecht in een team van geëngageerde en bevlogen mensen, een uitdagende werkomgeving, beladen met maatschappelijk engagement. 

In: Antwerpen

Aralea

Jouw verantwoordelijkheden? 

 • Je tekent het strategische beleid uit en vertaalt dit naar concrete operationele doelstellingen en acties voor de werking. Voor de bedrijfsvoering is een balans tussen het economische en het sociale aspect van cruciaal belang. 
 • Je staat samen met het dagelijks bestuur in voor de verdere professionalisering en uitbouw van de werking van Aralea. Hiervoor zet je nieuwe opportuniteiten om in partnerships en breid je het netwerk van stakeholders en klanten verder uit. Actuele trends en marktontwikkelingen worden opgevolgd. 
 • Je waarborgt een vlotte en transparante communicatie naar alle medewerkers en stimuleert betrokkenheid, samenwerking en vertrouwen. 
 • Je rapporteert aan de gedelegeerd bestuurder en geeft rechtstreeks leiding aan de coördinerende diensten en teamcoaches die je inspireert en begeleidt in hun dagelijkse uitdagingen. Je zet samen met hen de lijnen uit, vanuit een mens- en klantgerichte visie. 

 

  Ben jij de algemeen directeur die graag werkt met, voor en tussen de mensen? 

  • Je bent in het bezit van een master diploma of gelijkwaardig door ervaring in de sociale economie. 
  • Je combineert strategisch denken en visie met sociaal maatschappelijk engagement en een hands on benadering. 
  • Je bent vertrouwd met regelgeving rond subsidiëring, vzw, maatwerkbedrijven,…
  • Je bent een echte netwerker die kan onderhandelen om de commerciële belangen van alle betrokkenen maximaal te kunnen realiseren en te komen tot duurzame samenwerkingsrelaties. 
  • Je bent een sterke people manager en geeft leiding op een inspirerende en betrokken manier aan alle medewerkers en weet hen zo blijvend te motiveren en te stimuleren. 

  Aanbod

  Als directeur kom je terecht in een team van geëngageerde en bevlogen mensen, een uitdagende werkomgeving, beladen met maatschappelijk engagement. Er wordt een contract onbepaalde duur aangeboden in lijn met verworven anciënniteit.

  Is dit de uitdaging waar je naar op zoek bent?

  Stuur of mail je CV en motivatiebrief naar sollicitaties.antwerpen@ascento.be naar Ascento t.a.v. Karin Voet, Roderveldlaan 3, 2600 Berchem. Voor meer informatie over Aralea kan je terecht op de site: www.aralea.be. Voor deze procedure werkt Aralea exclusief samen met Ascento.