Blog

Mediarte en Ascento lanceren mediaguidance

Wil je als mediabedrijf het beste uit je medewerkers halen of wens je als particuliere mediaprofessional je competenties in kaart te brengen of beter om te gaan met stress in je job? Dan is mediaguidance wellicht iets voor jou.
 

Mediarte en Ascento, een samenwerking

mediarte en ascento slaan de handen in elkaar om mediaprofessionals te helpen bij de heroriëntering van hun carrière of bij de versterking van hun veerkracht en welzijn op het werk. Met loopbaanbegeleiding, outplacement, stressmanagement of burn-out coaching op maat van mediaprofessionals. Onze ervaren coaches denken actief mee en geven praktisch advies zodat jij of je medewerkers klaar zijn voor de volgende stap in een gezonde loopbaan.

mediarte
Loopbaanbegeleiding

Praktisch

Een pakket van vier uur loopbaanbegeleiding of coaching kost je als medewerker slechts € 40 wanneer je betaalt met loopbaancheques. Je kunt loopbaancheques bestellen bij VDAB via deze link.

Alle werkgevers die ressorteren onder PC 227 of PSC 303.01 krijgen een korting van 5% op outplacement-begeleiding via ascento.

Begeleiding of meer info?

Wens je begeleiding voor jezelf of voor een van je medewerkers of wil je meer info?

Contacteer ons via 02 428 17 11 of mediaguidance@mediarte.be

Kan jij loopbaanbegeleiding gebruiken?

Doe hier de test loopbaanbegeleiding. 

Doe de test

Meer info rond loopbaanbegeleiding van Ascento voor werkgevers vind je hier

Meer over ascento

ascento is deel van de t-groep en begeleidt medewerkers in elke fase van hun loopbaan. De experts van ascento helpen de competenties, talenten en aspiraties van werknemers in de mediasector in kaart te brengen en hen te laten groeien. Zowel in hun huidige job, als in een nieuwe functie in kader van heroriëntering, als bij ontslag.

Meer over mediarte

Als kenniscentrum dat bedrijven, hun werknemers, maar ook studenten en werkzoekenden begeleidt, is mediarte steeds een neutrale en objectieve partner die informeert, ondersteunt en adviseert over werkgelegenheid, opleidingen en welzijn in de audiovisuele sector.