Blog

Ontbijtsessie Sociale Verkiezingen

Maandag 7 oktober 2019 - 08u00 - 11u00 - Mechelen

Van 11 tot 24 mei 2020 vinden de volgende sociale verkiezingen plaats. De goede en vlotte organisatie van deze verkiezingen vereist van de ondernemingen een belangrijke inzet van mensen en middelen. Daarom schakelen heel wat organisaties schakelen interim managers in om de organisatie van deze verkiezingen te begeleiden of zelfs helemaal op zich te nemen.

Om je als HR interim manager optimaal voor te bereiden op dit soort opdrachten, organiseert Ascento HR Interim Management een interactieve ontbijtsessie op 7 oktober 2019. Sébastien Thijs ( Senior Counsel bij K law/KPMG) loodst ervaren en minder ervaren freelancers door alle cruciale momenten in de procedure aan de hand van concrete en pragmatische tips.

Na deze ontbijtsessie is je kennis over de sociale verkiezingen weer helemaal opgefrist en ben je op de hoogte van alle nieuwigheden zoals het stemrecht voor uitzendkrachten, elektronisch stemmen, enz.

Als interim manager kan je hier gratis registereren voor deze ontbijtsessie. We verwelkomen je graag op maandag 7 oktober 2019 vanaf 08u in de gebouwen van Agilitas Group.

Over Ascento

Of u nu in de publieke, de non-profit- of de private sector actief bent, onze experts in talent mobility vertrekken van een totaalbenadering: talent aantrekken, behouden, ontwikkelen, oriënteren en heroriënteren lopen in elkaar over. 

Op die manier streven we ernaar om elk talent binnen de onderneming op zijn/haar maximale toegevoegde waarde in te zetten. Met meer dan 35 jaar ervaring vinden we voor elke organisatie en elke situatie een passende HR-oplossing.