Blog

Relevante HR info in tijden van Corona

In deze hectische periode worden we allen overstelpt met informatie. Om u te helpen het overzicht te bewaren en snel een antwoord te bieden op relevante HR-topics, bundelen wij voor u wekelijks enkele blikvangers in a nutshell.

Uw vacature passend invullen: perspectief op een verzekerde toekomst voor u en uw kandidaat.

Maakt het duurzaam invullen van uw vacature(s) ook voor u het verschil? Ascento staat voor u klaar om hierbij te helpen. Ook in deze Covid-19 tijden schakelen we snel, zowel face to face als online. Wij starten met een grondige intake en spelen zo maximaal in op uw specifieke vraag. Lees alles over onze R&S aanpak op onze site.

Change management: schakel een interim manager in.

De Covid – 19 pandemie heeft wereldwijd een enorme impact op mens en economie. Bijgevolg is de kans groot dat deze pandemie een impact heeft op uw organisatie. Kampt u met een van volgende vragen: wat behouden we? Wat veranderen we? Hoe (her)oriënteren we ons? Hoe houden we onze medewerkers aan boord? Hoe houden we de connectie? Welke vormen van werken zien we in de toekomst? Wat als er geen andere weg is dan ontslag?

Een interimmanager kan uw HR-afdeling tijdelijk versterken en u helpen een antwoord te vinden op deze vragen. Op onze site lees je er alles over.

Webinar Outplacement: Dinsdag 19 mei 2020 - 08u30 - 10u00

Voor alle bedrijven en medewerkers heerst er economische en emotionele onzekerheid. Helaas is ontslag soms de enige optie.

In deze webinar nemen we je mee door de wetgeving rond outplacement en de praktische modaliteiten die bij een ontslag komen kijken.

Registreren voor deze gratis webinar kan door uw gegevens te mailen naar steluwvraag@ascento.be.

Contacteer ons bij vragen steeds via telefoon op 0491 71 73 71 of per email. Wij wensen u alvast veel succes.

Het ascento team