Blog

Snelle versterking voor jouw HR-team

Tijdelijk administratieve ondersteuning nodig voor de heropstart van je bedrijf?

Terwijl de ziekenhuisopnames dalen en de samenleving zich stilaan herstelt, wordt duidelijk dat de culturele sector de nasleep van de coronacrisis nog lang zal voelen. En dat terwijl andere sectoren handen tekortkomen.

Misschien schept dat wel mogelijkheden?

Ascento en Amplo bundelen de krachten

Moeilijke tijden vragen om creatieve oplossingen. En dat is waar Ascento en Amplo elkaar ontmoeten. Ascento is een expert in outsourcing, outplacement en interim management. Amplo is dan weer de grootste HR-specialist voor de creatieve sector in Vlaanderen.

Resultaat? Ascento zoekt binnen het Amplo-team de geschikte HR-specialist voor jouw bedrijf. Dankzij die ‘outsourcing’ krijg jij de nodige versterking, en vinden onze krachten een tijdelijk onderkomen. Dat is niet alleen efficiënt, maar ondersteunt ook op een duurzame manier de arbeidsmarkt.

Welke ondersteuning bieden Amplo-medewerkers?

Al onze dynamische Amplo-teamleden zijn onmiddellijk inzetbaar en tweetalig. Ze hebben jaren ervaring in HR en een goede kennis van sociale wetgeving, arbeidsrecht en administratieve procedures.

Ze zijn dus breed inzetbaar om op jouw HR-dienst een combinatie van deze taken uit te voeren:

  • Correcte opvolging van personeelsadministratie (van tijdskrediet, verlof, ouderschapsverlof en telewerk, tot arbeidsongevallen, sociale abonnementen, enzovoort).
  • Opmaak en opvolging van arbeidscontracten.
  • Opmaak van sociale documenten (zoals werkgeversattesten, verlofattesten en documenten voor het ziekenfonds).
  • Verwerking van payroll en facturaties.
  • Beheer van tijdregistratie door het verzamelen, registreren en controleren van de prestatiegegevens van je medewerkers.
  • Algemene administratie (zoals de opvolging van de algemene mailbox, scanning, enzovoort).

Wil je graag tijdelijke versterking voor jouw HR-team in de regio’s Gent, Leuven of Luik? Of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Ruth Janssens, Business Unit Manager Ascento.