Blog

Solidariteit in tijden van corona

Het zijn uitzonderlijke tijden. Het coronavirus heeft een enorme maatschappelijke, sociale en economische impact. Voor quasi iedereen, elke medewerker en elke organisatie is deze periode bijzonder intens en onzeker. Er is maar een manier om deze wereldwijde crisis te doorstaan en dat is door solidariteit te tonen, wendbaar te zijn en elkaar oplossingen aan te reiken.

Digitale manier van werken

Ascento wil op een kwalitatieve en duurzame manier blijvend uw vertrouwde en betrouwbare partner zijn. Daarom hebben wij onze services, vanuit onze vertrouwde know how volledig online georganiseerd en blijven wij bereikbaar en dichtbij. Volledig online werken was een bijzondere stap doch intussen leert onze ervaring dat het werkt.

We zorgen voor een snelle respons op maat, vullen vacatures in, nemen assessments op en begeleiden onze outplacement deelnemers volledig online. Zowel onze kandidaten, coachees als onze consultants reageren ronduit positief.

Solidariteit

Verbondenheid en solidariteit zijn voor Ascento, zeker in deze moeilijke en onzekere periode, vanzelfsprekende waarden. Samen komen we verder is voor ons een reëel begrip dat we samen vorm willen geven en waarmaken. Daarom bieden wij u vanaf heden tot op het einde van het jaar een wezenlijke solidariteitskorting via onze solidariteitsbon.

Wil je meer weten over deze solidariteitsbon? Bezorg ons uw gegevens via mail naar steluwvraag@ascento.be of vul onderstaand formulier in. We contacteren u dan zo snel mogelijk.