Blog

Uw vacature passend invullen: perspectief op een verzekerde toekomst voor u en uw kandidaat.

Maakt het duurzaam invullen van uw vacature(s) ook voor u het verschil? Ascento staat voor u klaar om hierbij te helpen. Ook in deze Covid-19 tijden schakelen we snel, zowel face to face als online.

We starten met een grondige intake en spelen zo maximaal in op uw specifieke vraag. Nauw samenwerken, snel schakelen, aanhoudende focus en transparant communiceren gekoppeld aan onze kennis en know how. Hieronder lichten we toe hoe we dat waarmaken.

Hoe creëren wij meerwaarde in uw rekruteringsverhaal?

  1. We bieden u maatwerk: we vertrekken steeds vanuit uw visie en organisatiecultuur en enten onze aanpak op uw HR-beleid. Als ambassadeur voor uw organisatie komen we samen tot de ideale oplossing in lijn met uw noden en wensen.
  2. Ascento behaalde het RSS-kwaliteitslabel van Federgon. Zo bent u zeker van een kwaliteitsgerichte en deskundige aanpak.
  3. U kunt rekenen op een Single Point of Contact (SPOC) bij wie u met al uw vragen terechtkunt tijdens de procedure. Deze R&S expert behartigt met focus uw vacature en rapporteert wekelijks geleverde prestaties binnen afgesproken termijn.
  4. We schakelen snel en communiceren transparant zowel naar u als de kandidaat.
  5. Onze consultants hebben grondige expertise en ervaring in het opstellen van wervende vacatureteksten die de juiste doelgroep aantrekken en instroom van valabele kandidaten maximaliseren.
  6. We selecteren de meest geschikte kanalen inzake online publicatie & advertentie. Hierbij houden wij maximaal rekening met uw employer branding. In deze Covid- 19 tjden komen we meer dan ooit samen verder. Daarom bieden we u kosteloos ons e-pack aan bij elke integrale R&S opdracht. Dit e-pack heeft een marktwaarde van meer dan 3500€ en omvat een publicatie op de meeste courante jobboards. Dit aanbod geldt voor elke samenwerking die start in 2020.
  7. We staan garant voor het selecteren van dé juiste match doorheen het proces. Concreet bieden wij een assessment (center) aan voor positief bevonden eindkandidaten. Wij verzorgen in samenspraak met u de feedback naar elke kandidaat.

Ascento biedt u de mogelijkheid om naast een integraal R&S proces ook deelaspecten eruit te kiezen in functie van uw noden en wensen inzake de vacature. Steeds op maat, transparant in nauwe samenwerking met u.

Wenst u meer informatie over onze aanpak of heeft u een vacature die we voor u mogen invullen, neem dan zeker contact met ons op via email