eQualFit

196.000 openstaande vacatures en een arbeidsmarkt die kreunt onder een tekort aan arbeidskrachten. De arbeidsmarkt kent vandaag grote uitdagingen. We zien dan ook vier hot topics in HR:

- aantrekken en behouden van talent
- inclusie en diversiteit
- welzijn van medewerkers
- ontwikkelen van vaardigheden en competenties

Een naadloos en snel rekruteringsproces is cruciaal voor het aantrekken van het juiste talent. Want solliciterende talenten hebben keuze. Veel keuze.

Maar hoe garandeert u een kwalitatieve, objectieve en tegelijk snelle en kandidaatvriendelijke instroom?

Simpel: met onze eQualFit.

Samen met onze partners Eazy en Cebir ontwikkelden we een baanbrekende wetenschappelijk onderbouwde tool die u bij de aanvang van het rekruteringsproces de nodige inzichten geeft, en dat binnen de 48 uur. Want het moet snel gaan. 

Aan de hand van een online persoonlijkheidsvragenlijst, motivatievragenlijst en redeneerproef brengt een ervaren consultant u een duidelijk beeld over:

  • Hoe beslissingen tot stand komen bij de kandidaat
  • De wijze waarop taken worden georganiseerd en uitgevoerd door de kandidaat
  • De positionering van de kandidaat binnen een team
  • Sociale gedragingen en voorkeuren van de kandidaat
  • De motivatoren en verwachtingen van de kandidaat

We ronden onze inzichten af met een objectieve conclusie en aanbevelingen van een expert. Heel eenvoudig:

  • Is de kandidaat competent voor de job?
  • Hoe gemotiveerd is de kandidaat voor deze job?
  • Fit de kandidaat in uw organisatie?

U krijgt een deskundige interpretatie van testresultaten in een vlot leesbaar rapport, zodat u voldoende munitie heeft om het 1ste interview met de kandidaat objectief en professioneel te laten verlopen. Zo garandeert u ook de kandidaat een goede candidate experience. Want fit hij of zij niet in deze job, dan geeft dit rapport hen de nodige handvaten om te zoeken naar een job die beter past. En dat is nog goed voor uw employer branding ook!

Measure 

Aan de hand van een digitale test brengt u de capaciteiten van uw kandidaat in kaart. Eén van onze assessoren interpreteert de resultaten, en u ontvangt een objectief, helder rapport binnen de 48u na afname van de test. Zo geeft u onderbouwd en gericht feedback aan uw kandidaat.

Equalfit

Voor wie? 

Als u een objectieve, begrijpbare beoordeling wilt van een kandidaat. U krijgt een helder overzicht van de aanwezige competenties aan de hand van een test die volledig remote kan worden afgelegd.