Over ascento

Thuis bij de overheid

ascento heeft al meer dan 35 jaar ervaring met opdrachten voor overheden op alle niveaus in België. Onze consultants zijn dan ook door en door vertrouwd met de behoeftes van openbare diensten op het vlak van human resources.  

Trots op onze klanten

ascento werkt rechtstreeks samen met zowel federale, regionale, lokale en semi-overheidsdiensten in heel België, maar heeft ook raamcontracten met onder andere het Agentschap voor Overheidspersoneel voor de Vlaamse overheid en Poolstok. We zijn ook echt trots op onze projecten bij al die klanten.

Samen naar wendbaarheid

We vertrekken telkens vanuit een totaalbenadering. Hierbij lopen het aantrekken, behouden, ontwikkelen en (her)oriënteren van talent perfect in elkaar over. Samen met u zoeken we naar een moderne en dynamische HR-dienstverlening die binnen de reglementering en nieuwe uitdagingen op de arbeidsmarkt past. We regelen alles voor u: van rekrutering en selectie, over (zelf-)leiderschap- en ontwikkelingstrajecten, tot loopbaanbegeleiding en outplacement. Op die manier begeleiden we u naar een wendbaar personeelsbeleid dat flexibiliteit en zekerheid combineert.

 

Public_1

Eén enthousiast team

De medewerkers van ascento vormen één enthousiast team gespecialiseerd in het uitvoeren van opdrachten voor de overheid. We geloven sterk in de kracht van mensen en hun talenten. Vanuit die overtuiging en onze sterke betrokkenheid ondersteunen we openbare diensten met een positief én duurzaam personeelsbeleid.

 

 

Altijd dichtbij

U vindt altijd een kantoor in uw buurt. Op die manier kunnen we ook een persoonlijke aanpak garanderen met specialisten die uw streek door en door kennen én met de publieke sector vertrouwd zijn.