Voor bedrijven

Rekrutering en selectie van medewerkers

Heeft u een openstaande vacature? Wij vinden voor u het beste talent. We helpen u met alles wat er komt kijken bij de rekrutering en selectie van de juiste medewerker. Zo zetten we samen een rekruteringsactie op, nemen we assessments af of helpen we u om een hr-medewerker te vinden voor tijdelijke ondersteuning. Met ruim 35 jaar ervaring in rekrutering en selectie zijn wij van alle markten thuis, bij ons kunt u altijd rekenen op professioneel en persoonlijk advies.

Stuur uw vacature door

Ascento behaalde het certified kwaliteitslabel van Federgon voor Recruitment, Search & Selection, RSS. Dit kwaliteitslabel garandeert dat u kiest voor ene HR-partner die door een juiste analyse en via juiste processen, de juiste fit garandeert. Een keuze voor Ascento is een keuze voor een partnerships dat loont op de langer termijn.

Logo RSS Certified Recruitment Search Selection Colour_small

Rekrutering

Bij Ascento zijn we gespecialiseerd in de rekrutering van hogere profielen met ervaring. Heeft u een vacature die u met een interne of externe kandidaat wilt invullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We begeleiden u bij het volledige rekruteringsproces: we bepalen de nodige competenties, schrijven vacatureteksten en zorgen ervoor dat de vacature op de juiste kanalen gedeeld wordt. 

Meer info

Selectie

De selectie van getalenteerde medewerkers en leidinggevenden is een belangrijke succesfactor voor uw bedrijf. Of u de vacature nu met een interne of externe kandidaat wilt invullen, wij helpen u graag bij de selectie van de juiste kandidaat. Bijvoorbeeld door assessments, tests en rollenspellen op te stellen.

Meer info