Talent Management

Coaching

Bij Ascento weten we dat u met de juiste coaching veel meer uit uw werknemers en managers haalt. Onze consultants adviseren u graag bij het opzetten en uitvoeren van een coachingtraject.

We bieden aan:

(Zelf-)Leiderschap

iStock-618195994_businesswoman_results

Voor uw bedrijf is het van essentieel belang dat de mensen die leidinggevende functies vervullen hun medewerkers inspireren en coachen. Effectief leiderschap verhoogt bovendien de persoonlijke motivatie onder uw werknemers en verhoogt de mobiliteit binnen uw bedrijf. Ascento helpt uw managers om zich deze coachende stijl van leidinggeven eigen te maken in opleidingen en persoonlijke begeleiding. 

Daarnaast worden zelfleiderschap en co-creatie steeds belangrijker op de werkvloer. Werknemers verwachten tegenwoordig meer autonomie en willen graag verantwoordelijkheid voor hun eigen groeipad. Onze Ascento-consultants stimuleren zelfleiderschap onder uw werknemers via assessments, workshops en persoonlijke gesprekken en sturen bij waar nodig. Zo krijgen al uw medewerkers de kans om hun loopbaan in eigen handen te nemen. 

Maak een afspraak