Talent Management

Workshops en in-housetrainingen

Ascento biedt een breed scala aan workshops aan, gericht op de praktijk. Of u nu hr-professional, preventieadviseur, medewerker, leidinggevende of zaakvoerder bent: er zit iets voor u tussen.
 

De workshops zijn opgedeeld in twee doelgroepen: 

iStock-484150066_coaching_group_low res

Workshops voor hr-professionals en leidinggevenden

Coachend leidinggeven met aandacht voor zelfleiderschap

Als leidinggevende bent u het kompas van uw medewerkers. U wijst hen de weg en coacht hen in hun functie. U speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van zelfleiderschap bij uw medewerkers. In deze workshop leert u de vaardigheden om verder te groeien in die rol.

Lees meer

Loopbaan- en motivatiegesprekken voeren

Worstelt u soms met loopbaan- of motivatiegesprekken? Of weet u niet hoe u ze integreert in uw organisatie? Deze workshop wijst u de weg.

Lees meer

Zet uw nieuwe re-integratiebeleid uit

Sinds december 2016 geldt er een nieuw koninklijk besluit voor de re-integratie van langdurig zieke werknemers. Dat bezorgt u als werkgever nieuwe verantwoordelijkheden. En ook uw verzuimbeleid ondergaat een aantal wijzigingen. Deze workshop zet de belangrijkste punten voor u op een rij en helpt u om uw re-integratiebeleid uit te stippelen.

Lees meer

Workshops voor uw medewerkers

Aan het stuur van uw eigen loopbaan

Het is een feit: we moeten alsmaar langer werken. Hoe u daarmee het best omgaat? Door uw manier van werken bij te schaven en zo uw inzetbaarheid te verhogen. Op die manier blijft u van onschatbare waarde voor uw werkgever. En gaat u ook aan het einde van uw loopbaan nog met enthousiasme aan de slag.

Lees meer

Keep your balance

Bergen werk, storende telefoontjes, taken die maar niet afgewerkt raken, … Uw werkritme doet u soms naar adem snakken. In deze workshop leert u hoe u weer grip krijgt op uw werkleven.

Lees meer

Meer weten over onze workshops of interesse in een workshop op maat? 

Contacteer ons