voor kandidaten

Vacatures bij onze klanten

 

Bij Ascento zijn we gespecialiseerd in de rekrutering van hogere profielen met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende job? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures van onze klanten eens of neem contact op met een van onze recruiters. Onze recruiters begeleiden je niet alleen bij je zoektocht naar je volgende job, ze nemen ook de tijd om je te leren kennen en inzicht te krijgen in je talenten, vaardigheden en wensen. Zodat je volgende baan een goede match zal zijn voor zowel jou als je werkgever.

Blog

Zit organiseren en presenteren jou in het bloed? Ben je thuis in de besluitvormingsprocedures op Europees, regionaal en lokaal niveau? Wil jij alles weten over de brexit en krijg je het spontaan warm bij de begrippen ‘stedelijke ontwikkeling’ en ‘REFIT’? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken. Want VLEVA werft een voltijdse liaisonofficer aan voor onbepaalde duur. 

Blog

Uitdagende functie als boekhouder binnen een maatschappelijk verantwoorde omgeving in Brasschaat.

Blog

Algemeen directeur met een hart voor mensen en een commercieel strategisch inzicht in de boeiende wereld van de sociale economie.

Blog

Als polyvalente HR business partner bied je binnen diverse HR-domeinen ondersteuning en begeleiding aan medewerkers, teams of directie van Wit-Gele Kruis.

Blog

Om de innovatieve groei van Oesterbank te ondersteunen, zoeken wij momenteel een (m/v)

Technisch-administratief medewerker

Ter ondersteuning van de verantwoordelijke techniek & logistiek en de verantwoordelijke kwaliteit