voor kandidaten

Vacatures bij onze klanten

 

Bij Ascento zijn we gespecialiseerd in de rekrutering van hogere profielen met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende job? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures van onze klanten eens of neem contact op met een van onze recruiters. Onze recruiters begeleiden je niet alleen bij je zoektocht naar je volgende job, ze nemen ook de tijd om je te leren kennen en inzicht te krijgen in je talenten, vaardigheden en wensen. Zodat je volgende baan een goede match zal zijn voor zowel jou als je werkgever.

Blog

Do you have a passion for technology and strong communication skills? Working for the largest producer of engines in the world, a unique opportunity! Honda Motor Europe in Aalst is a consultancy and coordination center for Honda's European activities.

Blog

Vzw Centrum voor zorg- en dienstverlening omvat 3 woon-zorgcentra en 2 inplantingen met assistentiewoningen. Deze dynamische en proactieve organisatie zoekt als lid van het directiecomité, een stafmedewerker algemeen beleid.

Blog

Ben jij energiek, creatief en neem je graag het initiatief? Breng je onze spirit over naar onze klanten en ben je ook een echte hunter die gretig op jacht gaat naar prospects? Dan is de job van Account Manager bij Sylvester Productions iets voor jou.