voor kandidaten

Vacatures bij onze klanten

 

Bij Ascento zijn we gespecialiseerd in de rekrutering van hogere profielen met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende job? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures van onze klanten eens of neem contact op met een van onze recruiters. Onze recruiters begeleiden je niet alleen bij je zoektocht naar je volgende job, ze nemen ook de tijd om je te leren kennen en inzicht te krijgen in je talenten, vaardigheden en wensen. Zodat je volgende baan een goede match zal zijn voor zowel jou als je werkgever.

Blog

Honda Motor Europe in Aalst is a consultancy and coordination centre for Honda’s European and international activities. The Regulations department is looking for new team members, fascinated by the world of sustainable mobility and energy, electrification, autonomous driving and connectivity.

Blog

Heb jij interesse om samen de toekomst van het zorglandschap uit te bouwen?  Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is voor het departement zorgexpertise en externe samenwerking op zoek naar een ondernemende zorgexpert: sleutelfiguur in het uitbouwen van samenwerkingsverbanden. 

Blog

Het Sociaal Huis Oostende organiseert een selectie voor de indiensttreding en aanleg van een reservelijst voor de functie van administratief hoofd. Als administratief hoofd word je tewerkgesteld binnen de administratie van de Sector Seniorenzorg. Momenteel hebben we een vacature binnen de dienst thuiszorg en dagzorg.