VDAB - Bemiddelingsvoucher

Samen tekenen we de loopbaan uit die je écht wil en ben je klaar voor een nieuwe start! Enige voorwaarde: je bent op zoek naar werk en je beschikt over een VDAB-bemiddelingsvoucher. 

Wat is de begeleiding van werkzoekenden ihkv bemiddelingsvouchers precies?

iStock-1192478839 (1)

Net afgestudeerd of (al een tijdje) op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zet je bemiddelingsvoucher in en kies voor de organisatie die het beste bij jou past! 

Je stapt in een traject op jouw maat van maximaal 9 maanden. We bieden je handvaten om succesvol te solliciteren, meer inzicht te krijgen in jezelf en de arbeidsmarkt.  Zo zal solliciteren geen geheimen meer voor je kennen!

Ascento is erkend als vaste partner van VDAB, de Vlaamse overheid, de Europese Unie en ESF om werkzoekenden te begeleiden en te ondersteunen bij het vinden van een duurzame oplossing.

Waarom Ascento kiezen als jouw bemiddelingspartner?

  • In onze aanpak sta jij centraal! Je kan steeds rekenen op de expertise van je coach. 
  • We nemen de tijd om je te leren kennen en zetten je talenten en verwachtingen op een rijtje. Op basis hiervan werken we een persoonlijk begeleidingsplan uit. 
  • Tijdens dit traject ligt de focus op jezelf (her)ontdekken en het in kaart brengen van de arbeidsmarkt. Hiervoor gebruiken we innovatieve tools en technieken. 
  • Je kan beroep doen op onze jobhunter, die je feedback geeft op je sollicitatieskills zodat alles vlotter verloopt.
  • Ascento helpt je je talenten optimaal in te zetten. Samen bereiden we je voor op een succesvolle sollicitatie en zetten we je op weg naar een nieuwe, duurzame en toffe job.
  • Wanneer je aan de slag gaat, volgen we je op om je opstart zo vlot mogelijk te doen verlopen. 

Kortom, samen gaan we voor de duurzame inzetbaarheid van je talenten!

 

Wil je je nagaan of er een match is met Ascento? 

Vul dan onderstaand formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk! 

iStock-1206334730 (1)
Telefoon

Dit project wordt mede gefinancierd door Het Europees Sociaal Fonds. Het Europees Sociaal fonds (ESF) stimuleert Vlaamse organisaties om de arbeidsmarkt te versterken en de werkgelegenheid te vergroten.

esfbanner