Onze services

Interimmanagement

Bij Ascento hebben we jarenlange ervaring in interimmanagement. We helpen zowel bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke ondersteuning als ervaren profielen die op zoek zijn naar een freelance-opdracht.

Dankzij ons uitgebreide netwerk en screeningsproces brengen we voor elke interimopdracht de juiste expert en werkgever bij elkaar.

Interimmanagement voor bedrijven

Bent u op zoek naar een interimmanager met ervaring? Die ook nog eens onmiddellijk inzetbaar is én die goed binnen uw bedrijfscultuur past? Ascento helpt u bij de zoektocht naar de juiste expert voor uw bedrijf. Onze professionals leiden specifieke processen in goede banen, verfijnen uw strategie of vervangen een afwezige manager. 

Uw interimmanager gaat aan de slag als zelfstandige freelancer of freelancer op uitzendbasis. Dankzij deze flexibiliteit vergroten we het aantal mogelijke kandidaten voor uw vacature. Met een interimmanager injecteert u uw bedrijf met externe expertise, visie en daadkracht en boekt u snel resultaten. 

Waarom samenwerken met Ascento? 

  • Uw kandidaten worden intensief gescreend.
  • U krijgt toegang tot een brede groep experts.
  • Uw project- en contractbeheer is in goede handen bij Ascento.
iStock-825082848_businessman smiling
iStock-629296676

Wat we doen voor interim hr-managers

Ben jij een ervaren interimmanager die uitblinkt in het managen van mensen of processen? Sluit je dan nu aan bij het interimmanagement-netwerk van Ascento. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar gespecialiseerde profielen om tijdelijke functies in te vullen. Wij helpen je om de tijdelijke functie te vinden waarin jouw unieke expertise de grootste meerwaarde biedt.

De voordelen van werken met Ascento:

  • Je werkt als zelfstandige freelancer of freelancer op uitzendbasis.
  • Je ontmoet collega’s op netwerkevenementen.
  • Ascento regelt het projectbeheer voor je.
  • Je krijgt de kans om in grote Belgische bedrijven aan de slag te gaan.

Om aan de slag te gaan als interimmanager, nodigen we je uit om een profiel aan te maken op onze freelance-platform.  Via dit platform kan jij zelf je beschikbaarheid beheren en kunnen we je sneller en efficiënter matchen met een volgende opdracht. Ook al ben je nu niet beschikbaar, dan nog is het voor ons beide interessant om via deze weg contact te houden. Na het aanmaken van je profiel ontvang je een uitnodiging om elkaar beter te leren kennen.