ONZE AANPAK EN EXPERTISE

Onze totaalbenadering

Of u nu in de publieke, de non-profit- of de private sector actief bent, onze experts in talent mobility vertrekken van een totaalbenadering: talent aantrekken, behouden, ontwikkelen, oriënteren en heroriënteren lopen in elkaar over. 

Op die manier streven we ernaar om elk talent binnen de onderneming op zijn/haar maximale toegevoegde waarde in te zetten. Met meer dan 35 jaar ervaring vinden we voor elke organisatie en elke situatie een passende HR-oplossing.

Contacteer ons

Rekrutering & Selectie

Verliest u te veel tijd aan de zoektocht naar een nieuwe medewerker? Raakt u soms mensen kwijt na een gemiste promotie? Wij helpen u met de rekrutering en selectie van uw medewerkers.

Lees meer

Talent Management

Het is niet eenvoudig om uw medewerkers langer en gemotiveerd aan het werk te houden. Wij helpen u de inzetbaarheid en productiviteit van uw werknemers optimaal te benutten.

Lees meer

Outplacement

Wat te doen bij ontslag of herstructureringen binnen uw bedrijf? Onze consultants begeleiden uw medewerkers na hun ontslag, individueel en in groep.

Lees meer

Hr-interimmanagement

Via hr-interimmanagement matchen we bedrijven die een tijdelijke hr-professional zoeken met ervaren hr-interimmanagers die op zoek zijn naar een uitdagende functie.

Lees meer