Voor bedrijven

Talent Management

Met een talentmanagementbeleid op maat stimuleert u de ontwikkeling en inzetbaarheid van uw werknemers. Door voldoende aandacht te besteden aan talent management creëert u een situatie waarin al uw werknemers zich tevreden, gemotiveerd en uitgedaagd voelen in hun job. En bijgevolg beter presteren. Win-win dus.

Met onze expertise en ervaring helpen we u graag om het talent binnen uw bedrijf positief en duurzaam in te zetten. Wilt u advies over onze diensten met betrekking tot talent management? Neem dan contact op met één van onze experts. 

Contacteer ons

Ascento biedt volgende dienstverlening aan voor talentmanagement

Development Center

Medewerkers behouden, ontwikkelen, (her)oriënteren en samen met uw organisatie laten evolueren is belangrijk voor het succes van uw bedrijf. Met ons Development Center helpen we u om het talent binnen uw organisatie in kaart te brengen.

Lees meer

Oriënteringscenter

Een Oriënteringscenter begeleidt medewerkers naar een andere job binnen of buiten uw organisatie, op een positieve manier en met aandacht voor hun talenten.                                                                           

Lees meer

Coaching

Bij Ascento weten we dat u met de juiste coaching veel meer uit uw werknemers en managers haalt. Onze consultants adviseren u graag bij het opzetten en uitvoeren van een coachingtraject.

Lees meer

Workshops

Ascento biedt een breed scala aan workshops aan, gericht op de praktijk. Of u nu hr-professional, preventieadviseur, medewerker, leidinggevende of zaakvoerder bent: er zit iets voor u tussen.

Lees meer