voor kandidaten

Vacatures bij onze klanten

 

Bij Ascento zijn we gespecialiseerd in de rekrutering van hogere profielen met ervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe, uitdagende job? Bekijk dan zeker de verschillende vacatures van onze klanten eens of neem contact op met een van onze recruiters. Onze recruiters begeleiden je niet alleen bij je zoektocht naar je volgende job, ze nemen ook de tijd om je te leren kennen en inzicht te krijgen in je talenten, vaardigheden en wensen. Zodat je volgende baan een goede match zal zijn voor zowel jou als je werkgever.

Blog

BuSO Kristus Koning is een fijne school waar iedere leerling een boeiende schooltijd beleeft. De gedreven inzet van het personeel zorgt voor een warmmenselijke sfeer. Wij zoeken een directeur/coördinator BGV. 

Blog

Als directeur heb je een leidinggevende functie en sta je in voor het algemene beleid van cvba Wonen. Een afwisselende functie met inbreng en verantwoordelijkheid. 

Blog

Start als coördinator kunsteducatie bij Amarant, een sociaal-culturele organisatie die een divers publiek laat kennismaken met kunst, architectuur en muziek. Stuur je team aan, ontwikkel het strategische beleid en realiseer innoverende en educatieve projecten.

Blog

Andante vzw zoekt een Directeur om een middelgrote organisatie aan te sturen die de ambulante zorgverlening verzorgt voor personen met ernstige geestelijke gezondheidsproblemen.