Rekrutering

Hr-interimmanagement

Bij Ascento hebben we jarenlange ervaring in hr-interimmanagement. We helpen zowel bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke hr-ondersteuning als hr-managers die op zoek zijn naar een interim-functie. We focussen daarbij op ervaren profielen. Dankzij ons uitgebreide netwerk en screeningsproces brengen we voor elke hr-interimopdracht de juiste expert en werkgever bij elkaar.

Hr-interimmanagement voor bedrijven

Bent u op zoek naar een interim hr-manager met ervaring? Die ook nog eens onmiddellijk inzetbaar is én die goed binnen uw bedrijfscultuur past? Ascento helpt u bij de zoektocht naar de juiste hr-expert voor uw bedrijf. Onze hr-professionals leiden specifieke processen in goede banen, verfijnen uw strategie of vervangen een afwezige hr-manager. 

Uw hr-professional gaat aan de slag als zelfstandige freelancer of freelancer op uitzendbasis. Dankzij deze flexibiliteit vergroten we het aantal mogelijke kandidaten voor uw vacature. Met een hr-interimmanager injecteert u uw hr-afdeling met externe expertise, visie en daadkracht en boekt u snel resultaten. 

Waarom samenwerken met Ascento? 

  • Uw kandidaten worden intensief gescreend.
  • U krijgt toegang tot een brede groep hr-experts.
  • Uw project- en contractbeheer is in goede handen bij Ascento.
iStock-825082848_businessman smiling
iStock-629296676

Wat we doen voor interim hr-managers

Ben jij een ervaren hr-interimmanager die uitblinkt in het managen van mensen of processen? Sluit je dan nu aan bij het interimmanagement-netwerk van Ascento. Werkgevers zijn voortdurend op zoek naar gespecialiseerde hr-profielen om tijdelijke functies in te vullen. Wij helpen je om de tijdelijke hr-functie te vinden waarin jouw unieke expertise de grootste meerwaarde biedt.

De voordelen van werken met Ascento:

  • Je werkt als zelfstandige freelancer of freelancer op uitzendbasis.
  • Je ontmoet collega’s op netwerkevenementen.
  • Ascento regelt het projectbeheer voor je.
  • Je krijgt de kans om in grote Belgische bedrijven aan de slag te gaan.