Werken bij Ascento

Zin om een carrière in HR consultancy uit te bouwen? Krijg je een kick van samenwerken met positieve can do-ers die elke dag zowel klanten als kandidaten adviseren op vlak van HR gerelateerde topics? Hou je ervan om mensen en organisaties te helpen hun dromen waar te maken? Word je gedreven door resultaten en ben je op zoek naar een organisatie waar je verschillende kanten op kan? Dan hebben we wellicht een match

Bekijk hier onze vacatures

Benieuwd hoe Ascento jou kan helpen met je carrière in HR?

Ontdek het Ascento Rise traineeship

En daar zijn goede argumenten voor:

Ondernemen en kansen creëren

Je bouwt continu aan een vertrouwensrelatie met je klanten en kandidaten, je houdt de vinger aan de pols en komt met oplossingen voor de noden die je detecteert bij je klanten. Je hebt de durf om creatief uit de hoek te komen. Doelstellingen bereiken en resultaten continu verbeteren maken deel uit van ons DNA. Ambitie om buiten je comfort zone te treden of een team aan te sturen? Bij ons kan het allemaal.

#samenkomenweverder

Samenwerking staat centraal in onze cultuur. Wekelijks is er binnen je team structureel overleg en inhoudelijke intervisie en worden er samen afspraken gemaakt om de doelstellingen te realiseren.  Even de hoofden bij elkaar zodat je precies weet welk jouw taken zijn en hoe jij maximaal kan bijdragen aan het resultaat. In onze open bedrijfscultuur kan alles, écht alles besproken worden. Sterker nog, we peilen actief naar je ideeën en eventuele bekommernissen. Door echt te luisteren naar elkaar, verleggen we grenzen en door gericht acties te nemen, bouwen we samen aan een nog leukere werkplek.

 

HR CONSULTANT ASCENTO

"De antwoorden op bepaalde prangende vragen vind je vandaag niet meer alleen. Je gaat samen op zoek met een team dat bestaat uit mensen met andere ideeën, ervaringsniveaus en functies. Samenwerken, dat is waar het om draait. Binnen Ascento leidt dat vaak tot betere oplossingen. Iets om zeker aan te moedigen.” 

- Kristof, HR consultant 

Levenslang leren en groeien? No issue!

Uiteraard helpen wij jou om de finesses van het vak te leren! Dat begint al op de eerste dag met de start van het onboardingstraject: fysiek waar mogelijk, digitaal waar noodzakelijk. Continue feedback en afstemming helpen je om te groeien tot een echte deskundige professional. Onze Agilitas Group Business School en het Ascento Training Center bieden een brede waaier van ontwikkelingsmogelijkheden zowel binnen je huidige rol als ter voorbereiding van je volgende carrièrestap. Die kan binnen Ascento zijn, maar ook binnen één van onze andere Business Units, Agilitas of Amplo, en waarom niet, misschien wel internationaal binnen de bredere Proman Group waarvan wij deel uitmaken… Een groeitraject op maat voor high potentials behoort zeker tot de mogelijkheden.

Digital savvy

Bij Ascento zetten we volop in op digitale tools waardoor we ‘slimmer’ kunnen werken en meer tijd kunnen investeren in contacten met klanten, kandidaten en freelancers. We volgen de markt tendensen op de voet. Excellente service en hoog kwalitatief advies, daar doen we het voor!

Work-life balance

Een gezonde work-life balance is goud waard. Bij Ascento ligt de lat hoog en is er tegelijkertijd veel focus op een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd. Ons kantorennetwerk biedt de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken. Vakantie en ADV-dagen kan je, uiteraard in overleg met je leidinggevende, optimaal inplannen zodat je de nodige tijd aan je gezin kan besteden of eindelijk die mooie reis kan maken. En werken van thuis gedurende één of twee dagen per week is ook in onze sector mogelijk.

Vacatures bij Ascento

HR Consultant

De klant begeleiden in het HR-beleid, van de instroom over de doorstroom tot de uitstroom van talenten:

 • Talent aantrekken, behouden en heroriënteren.
 • Klanten adviseren op gebied van HR-beleid
 • Relaties opbouwen
 • De behoeftes van de klant én van de talenten? Die vormen de basis van jouw advies.
 • Klantenportefeuille uitbouwen.
 • In team werken en rapporteren aan Business Line Manager.
   

Bekijk deze vacature

Consulting Assistant

Een multitasker met straffe organisatorische kwaliteiten en de sterke, administratieve kracht achter het team van HR-consultants:

 • Het secretariaat op volle toeren doen draaien.
 • Team van consultants ondersteunen.
 • Offertes opmaken, klantendossiers vervolledigen en rapporten opstellen.
 • Het eerste gezicht dat klanten en kandidaten zien.
 • Testsessies voorbereiden.
 • Continu in contact met Business Line Manager.
   

Bekijk deze vacature

Op zoek naar een stageplaats?

Nog volop aan het studeren en al interesse om een eerste professionele ervaring op te doen in een uitdagende en leerrijke omgeving met supertoffe collega’s?  Bij Ascento kan je terecht voor een stage van een paar weken tot enkele maanden, al dan niet in het kader van een eindwerk, project of thesis.

We hebben opportuniteiten zowel in een kantoor in jouw buurt als op ons hoofdkantoor in Mechelen in de ondersteunende diensten zoals Marketing en Communicatie, Finance, HR, IT,…

Stressbestendige, enthousiaste, ondernemende en flexibele studenten met veel verantwoordelijkheidsgevoel zijn altijd welkom! Aan leerzame uitdagingen hebben wij geen gebrek. En, wie weet, is het misschien wel het begin van een mooie carrière in een boeiende, mensgerichte business… 

Solliciteer hier