Rekrutering en selectie

Rekrutering

Bij Ascento zijn we gespecialiseerd in de rekrutering van hogere profielen met ervaring. Heeft u een vacature die u met een interne of externe kandidaat wilt invullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

We begeleiden u bij het volledige rekruteringsproces: we bepalen de nodige competenties, schrijven vacatureteksten en zorgen ervoor dat de vacature op de juiste kanalen gedeeld wordt. Uw consultant bekijkt samen met u de interne en externe kandidaten voor uw vacature en bepaalt welk wervingstraject voor uw bedrijf het meest rendabel is.

Ascento - Rekrutering en selectie

Altijd advies op maat

Om de kans dat we voor u het juiste talent vinden te vergroten werken we nauw samen met Agilitas Professional, net als Ascento onderdeel van Agilitas Group. Samen met hen vinden we voor u de juiste rekruteringsoplossing, elk vanuit onze eigen expertise en aanpak. U kiest zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld Agilitas Professional op basis van no cure no pay laten zoeken naar een kandidaat en deze vervolgens laten testen in het uitgebreide assessment center van Ascento.

Wilt u kandidaten rekruteren voor een vacature?

Stuur uw vacature door

HR-interimmanagement

Ook voor tijdelijke hr-vacatures kunt u bij ons terecht. Dankzij ons brede netwerk en uitgebreide screeningsproces vinden we snel een kandidaat met de juiste competenties en persoonlijkheid die bij uw bedrijf past. De kandidaat gaat vervolgens als freelancer of als tijdelijke kracht bij u aan de slag. 

Meer info

Ascento - HR Interim Management